Tuesday, 6 December 2011

Pandai buda comel tag name aku ! :')

Assalammualaikum ! :)

hary nyh tertiba aku terdapat tag dari Roti Keju a.k.a Faten .
Haihh ~ nak menangis tgk soalan2 dye :'(
oke , first korang kena buat list 11 bende pasal korang .
then jawab soalan aku yang aku bagi tuhh .
pas tuhh korang pulak buad 11 soalan . then tag kat 11 orang yang korang nak :D . selamat mencuba ! <3

11 things about me ! :D

  1. aku suka korek hidung bila orang tak nmpk *peduli hape aku , yg penting hidung aku bersih -oo-
  2. aku gila korea ! k-pop ! tanpa k-pop hidup aku tak bermakna . cehh ! HAHA
  3. paling pantang time aku tengah tido ada orang tepon . memang aku off terus kott phone aku tuhh :) or campak jauh2 phone aku :D sweet kan <3 awww ~
  4. aku pemalas orangnye . time kena paksa buad keje baru aku buad :] *melain kan time aku rajin memang pantas aku selesai kn keje tuhh . teruk kan -.-
  5. hobi aku online fesbuk berjam-jam . sampai ibu dgn ayah aku penat bebel baru aku tutup lappy :D
  6. aku suka kacaw orang ! sampay aku busan kcaw org tuh baru aku blaa :)
  7. aku kaki jalan . setiap hujung mggu jehh aku hangout dgn mbe aku .
  8. tersipu sipu malu bile org puji comel or cantex *taktahu dlm hati bangga nak mampus . HAHA
  9. hoke ! aku gaku tak pandai masak . smpay nenek aku sruh masak pun aku terbodoh kt dapur tgk bahan bahannyer . akq aku yg masak . HAHA
  10. dua kaly excident bawak moto . *err ? dua kaly ke ? -.- bnyk kaly kott :D minah rempit kan
  11. aku nyh jenis memilih pakwe . sbb tuhh smpay sekarang single >< *kalaw bole nak yg hensem jeh . dulik pe aku , yg penting sedap mata aku memandang o.o


     # saked kepale hotak aku pikir pasal diri sendry -..-


  hoke !  sesi soal jawab plaq . paling aku benci :]


           korang pernah kentut kuat-2 depan orang ramai ?
           -pernah kott . lupe >< 


           korang suka colour apa ? dan sebab apa korang pilih colour tuh ?
           -suka kaler MERAH . sebb merah nmpk menyerlah kott . entah lahh . HAHA -..-

           siapa yang korang benci dalam hidup korang ?
           -sape sape jelah yg bajet HOT . aku paling benci kott org cm uhh . lagilagi rozita che wan :|

           apa pendapat korang tentang budak-2 yang nerd and pendiam ?
           -erm entah lahh . ni komen kott :D

           korang rasa korang gedik tak ?
           -gedik ! aku mengaku sbb semua perempuan ada sikap gedik kan :)

           korang rasa kenapa lelaki tak minat Greyson Chance and Justin Bieber ?
           -mayb sebab cemburu Greyson Chance and Justin Bieber terlalu hensem kott . mungkin lahh -,-

           kalau dipaksa makan petai dengan belacan , yang mana korang pilih ? pilih cepat !!
           -belacan ! petai ? err ? smpay mati pun aku tak sanggup kott mkn petai :3

           korang hafal tak nama penuh Perdana Menteri kita yang ke-7 ? nyatakan nama penuhnya .
           -nurfarhana binti halil :D

           list ex-boyfrengg korang . sila sertakan nama .
           -Hafiz
           -Iman
           -Atan
           -Arep
           -Iman ( kaple balek ) :}
           -Arif Asyraf
           -Adan
           -tuhh jehh kott -,-

           antara Aaron Aziz and Justin Bieber , korang minat siapa ? dan mengapa ?
           -tentu lahh AARON AZIZ ! <3 . mengapa ? err ? entah lah . sbb kacak sgt kott :D

           korang minat skuad Harimau Muda ? siapa yang korang paling minat kat dalam team tu ?   nyatakan nama dan mengapa ?
          -minat kat WAN ZAHARUL NIZAM ! tapi dye bukan harimau muda kan :(
          -klaw cm uhh , kt NAZMI FAIZ lahh :) si jantung hati ;) HAHA . sbb muka dye comel .

  hoke ! DONE ! nak bunuh diri jawab soalan Roti keju http://www.facebook.com/profile.php?id=100001116093014 . *fuhhh ~


        GILIRAN KORANG PULAK ! :D

  1. siapa nama boyfren korang ? . hehe
  2. korang suka budak gedik tak ?
  3. kalau ada boy tak hensem /girl tak comel nak kenal dengan korang , korang layan tak ?
  4. apa korang rasa kalau ada orang gila kejar korang ? takut ? gembira ? nyatakan perasaan korang .
  5. siapa yang anda paling sayang kat dunia nyh ?
  6. list kan musuh2 korang ? ;)
  7. Bole bagi alamat ruma ? saje nak simpan :) raye bole datang :D
  8. First DATE dengan pakwe kat mana ? best takk ?
  9. pernah jatuh dalam parit/longkang tak ? apa rase ? :D
  10. bila pertama kali jatuh cinta ? ;)
  11. bole bagi numbo phone ? nak kenal ! :D hikhik
     Settle ! :D jawab taw ! WAJIB ! sebab aku pun terkena -,- . 

     tahniah ! anda terpilih ! 
  selamat menjawab ! maaf ! saya pun terkena :)