Saturday, 31 December 2011

SI JANTUNG HATI !

10:30 pm / 31.12.2011 - Abby <3 Aby . haha . nickname ktorg same taww . pewwitt ! jodoh nyh . HAHA . :p . nme jehh same . jantina tak sme okey . hee . dye booy aku girl . tuh yg DUA HATI jadi SATU ;)

boyfiee aku !

akuu sayang dye sangatsangatsangatsangat ! aku takbole hidup tanpa dye :'( . #cehh . jiwang kan ? tahu . haha . aku dgn dye penah couple dulu . bulan 3 tahun 2011 . aku dahh lupe tarikhnye bpe . hahaha . then ktorg putus hujung bulan 3 . dah tak serasi kott . now kami sambung balek hubungan yg dahh lme terputus . hee :) . aku harapp kaly nyh relationship ktorg kekal smpay hujung nyawa . AMIN3 ! haha . berangan kann ? =.=

ARIF ASYRAF ! tuh lahh nme dye . sedap kan . cam orangnye . haha . kidding lahh ! haihh :p . jarang jumpe dye nyh . sebab dye stay kat hostel skola dye uhh . urmm naseb lah kann . nak buad cam nee . redha jehh :'( . aku terpakse tahan rindu walaupun nak menangis time rindu sangatsangat kat dye .

dy romantik and sweet sangat . suke time dating dgn dye . romantik gila doe cara dye layan aku . smpay termimpi mimpi aku kat dye . haha .


aku suka gilaa gamba nyh ! suka sangatsangat ! cair hati aku tgk dye pkay baju melayu . hehe ;) teringin sgt nak tgk dye pkay baju melayu bile date dgn aku . haha . untung sgt kan dapat cm tuhh . hehehe . dye nyh ramai friend girl kat fesbuk . lawa lawa uhh ! hishh ! geram sgtt2 :( okeyy fine ! aku gaku , aku CEMBURU ! cemburu sgt2 . nak buad cam ne . dahh aku sayang dye . urmm . 

karangan dah aku story pasal dye . haha . karangan SPM aku punn tak panjang cengini . hoho .

aku dah ta tahu dahh nk cte ape lagi pasal pakwe kesayangan aku nyh .hehe . cukup lahh tuhh .tahun depan aku story lagi pasal dye . kbai ~

sayangg kau bie ! jangan tinggalkann  aku taw ! nty aku nangis 1 bulan 3 hari . kluang banjir sape nk bertanggungjawab -,- . hehe . kboi :)

abyloyeyaa ~